Ljiljana
Saucha

Duhovna literatura

Theresa Cheung:

  An Angel Changed My Life

Autorica bestselera “Kako vidjeti svoje anđele“, ponovno nas upoznaje s inspirativnim pričama kako anđeli čuvari nude pomoć i mijenjaju naše živote.

Eben Alexander:

  PROOF OF HEAVEN: A Neurosurgeons Journey into the Afterlife

Liječnik, neurokirurg opisuje svoja iskustva smrti i putovanja u drugu dimenziju. Bez euforije, čisto i s činjenicama koje su u koliziji sa svime onime što je prije ovog iskustva znao.

Martin Brofman:

  Sve se može izliječiti

Jedinstveni priručnik za korištenje iscjeliteljskih metoda kojima se mogu služiti svi; i profesionalci i mi sami. Otkriva jednostavne i učinkovite tehnike sustava liječenja “Tijelo kao ogledalo”.

Lynne McTaggart:

  Polje

“Polje, potraga za tajnim silama svemira” lako čitljiva knjiga koja donosi čvrste argumente o novom razumijevanju svemira, našoj međusobnoj povezanosti. Pomaže da shvatimo ljudsku auru, moć iscjeljivanja… a sve to kroz Polje nulte točke.

A.Daniel, T.Wyllie i A.Ramer:

  Zamolite svoje Anđele

Ako želite naučiti kako privući anđele u svoj život i s njima uspostaviti komunikaciju, ova knjiga u tome će vam svakako pomoći. Uz detaljno opisane vježbe za meditacije, naučite brzo čišćenje i otpuštanje, usklađivanje Trećeg oka…

Zdenka Andrijić:

  Život za početnike

Kako se nositi sa svakodnevnim problemima na koje, bez obzira na godine i životna iskustva, nikada nismo spremni. Pročitajte “Život za početnike” Zdenke Andrijić kao izuzetno zanimljivu i poučnu knjigu koju je preporučljivo uvijek imati pri ruci kao antologijski priručnik za samopomoć.

Barbara Ann Brennan:

  Iscjeliteljske ruke

Jasnoćom fizičarke i strašću nadarene iscjeliteljice s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom, radila je s 10 000 pacijenata i učenika, Brennan donosi studiju ljudskoga energetskoga polja svima koji teže sreći i zdravlju. Naime, naša fizička tijela postoje unutar šireg “tijela”, ljudskoga energetskoga polja ili aure, medija kroz koji stvaramo naše iskustvo stvarnosti, uključujući zdravlje i bolest. Upravo to energetsko polje daje nam snagu da se i sami izliječimo. To energetsko tijelo – početna točka svih bolesti, tek je nedavno potvrđeno od znanstvenika, ali je stoljećima znano iscjeliteljima i misticima.

Dražen Radaković:

  Život između smrti i ponovnog rođenja | Istinite priče o reinkarnaciji

Ovom knjigom hipnoterapeut Dražen Radaković pridružuje se stranim autorima koji opisuju doživljaje duše koje su otputovale u druge dimenzije i otkrile tajne bivših života. Nakon kratkog opisa edukacije na Institutu Michaela Newtona, čiji je certifikat stekao, autor daje pregled povijesti sjećanja na prošle živote te nas upoznaje s najutjecajnijim autorima koji su se bavili tom tematikom. U drugom dijelu Radaković donosi primjere vlastitih klijenata koji su sudjelovali u seansama regresivne hipnoze i ispričali mu svoja iskustva o prošlim životima i međuživotu.