Ljiljana
Saucha

Duhovna literatura

Zdenka Andrijić:

  Vrijeme Anđela

“VRIJEME ANĐELA” posebno draga knjiga koju sam 2006. dobila od osobe koja me na poslu neizmjerno nervirala. I upravo mi je ona tom knjigom omogućila prve duhovne korake. Pročitala sam knjigu u jednom dahu, uz suze u očima. Odmah zatim je i molba anđelima, tim dragim bestjelesnim bićima, iste večeri bila ostvarena. I od tada zaštitu anđela imam i tražim svaki dan.

Zdenka Andrijić:

  Kuglice od zlata

“KUGLICE OD ZLATA” druga je autorska knjiga Zdenke Andrijić. I u njoj su, između ostalog, opisani stvarni događaji na Radionicama s anđelima. Mnogima sam i sama svjedočila.

Lora Byrne:

  Anđeli u mojoj kosi

“ANĐELI U MOJOJ KOSI” Lorne Byrne. Zanimljiva knjiga o tome kako je autorica od ranog djetinjstva viđala anđele i kroz kakve je sve probleme prolazila dok konačno nije postala svjetski poznata i priznata…

Lora Byrne:

  Stube prema nebu

“STUBE PREMA NEBU” nova knjiga iste autorice. Govori o novim spoznajama koje je doživjela sa svojim anđelima. Porukama koje je dobila, npr. zašto nema mira na Bliskom istoku, kakva su djeca počela dolaziti na ovaj svijet, zašto bi SAD trebale biti izabranom zemljom (Byrne je inače Irkinja).

Lora Byrne:

  A Message of hope from Angels

Lorna Byrne “A MESSAGE OF HOPE FROM ANGELS ” treća je Lornina knjiga. Nastavak je autoričinih iskustva s anđelima. Donosi nove poruke i vizije. Donosi nadu u naše živote. Očekujem da i ovu knjigu Naklada “Ljevak” na radost velikog broja čitatelja uskoro objavi. Knjiga je pod naslovom”ANĐEOSKA PORUKA NADE” u Nakladi Ljevak objavljena polovicom ožujka 2013.

B.Mark, T.Grisworld:

  Nebo i svijet iza njega

“NEBO I SVIJET IZA NJEGA” B.Mark i T.Grisworld, također je jedna među prvim knjigama koje sam pročitala u dahu.

S.Thayer, L.Nathanson:

  Razgovor s Anđelom

“RAZGOVOR S ANĐELOM” S.Thayer i L.Nathanson, i ovo je knjiga koja na jednostavan način opisuje sreću ljudi koji su u presudnim trenucima svoga života bili dotaknuti od ovih nevidljivih bića.

Gregg Braden:

  Božji kod

“BOŽJI KOD”, Gregg Braden, nevjerojatna knjiga u kojoj autor donosi fascinantne rezultate dvanaestgodišnjeg istraživanja u kojem je otkrio da je u tijelo svakoga od nas utisnuto Božje ime. Od trenutka rođenja u našim stanicama nosimo kodiranu poruku…

Martin Joel:

  We don't die | George Anderson's conversation with other side

“WE DONT DIE­ | GEORGE ANDERSONS CONVERSATION WITH OTHER SIDE”, novinar M.Joel opisuje suradnju s medijem G. Andersonom,svjedočenju poruka “s druge strane”.

James van Praagh:

  Ghosts among Us

“GHOST AMONG US” James van Praagh. Vidio je duhovna bića već od djetinjstva. Piše o ljepoti “putovanja iza zavjese”. Donosi tehnike meditacije i načine kako kontaktirati nevidljiva bića i pustiti ih u svoj život.

Sylvia Browne:

  Kada biste vidjeli ono što ja vidim

“KADA BISTE VIDJELI ONO ŠTO JA VIDIM”, Sylvia Browne. Svakako treba pročitati neke knjige S. Browne, jer na jednostavan način piše o svom životu i onome što kao medij doživljava.

Sylvia Browne:

  Život na onoj strani

“ŽIVOT NA ONOJ STRANI”, Sylvia Browne, ovom knjigom Browne poručuje kako je “ona strana stvarna kao i zemlja po kojoj hodamo”. Poznata vidovnjakinja svojim nas, ali i iskustvima svojih klijenata, upoznaje s mjestom gdje nas čekaju naši dragi koji su nas napustili.

Sylvia Browne:

  Ona strana i povratak

“ONA STRANA I POVRATAK”, Sylvia Browne. Kao što se već i sam naslov otkriva u ovoj knjizi opisuje pripreme duše za ponovnim rođenjem na Zemlji. Je li sve što nam se događa negdje zapisano? Jesmo li možda sami na početku svog putovanja odabrali i radosti i tuge i s kojima ćemo se susretati?

Patricia Buckley:

  My Journey with Angels

“MY JOURNEY WITH ANGELS”, Patricia Buckley, još jedna Irkinja, uz već spomenutu Lornu Byrne, koja je napisala uzbudljivu knjigu o svom teškom djetinjstvu, prekidu školovanja, brizi za mlađu braću te o problemima s kojima se susretala jer je govorila da vidi anđele i osobe koje su umrle.

Annie Kirkwood:

  Marijina poruka svijetu

“MARIJINA PORUKA SVIJETU” Annie Kirkwood, napisana je kao rezultat “kanaliziranih” poruka iz drugih dimenzija postojanja. Poruke Majke Božje dolazile su između 1987. i 1991. godine. U njima su najavljene važne promjene koje će se dogoditi na planetu Zemlji. Poruke su izuzetno elokventne i prosvjetljujuće, ali isto tako ponekad i vrlo uznemirujuće.