Ljiljana
Saucha

Rekonektivno iscjeljivanje i rekonekcija

Rekonektivno iscjeljivanje je novi način holističkog iscjeljivanja koji nije tehnika, dakle nije osmišljeno od čovjaka, nego je dar iz svemira.To je iscjeljivanje u kolovozu 1993. počeo raditi kiropraktičar Eric Pearl. Istraživači vjeruju da je sada prvi put dostupno na našem planetu.To je proces koji kreće s namjerom da se nekoga iscjeljuje i to je sve. Samim tim pokreću se frekvencije i proces počinje. Tim se iscjeljivanjem postiže balans na duhovnoj, mentalnoj, emocionalnoj i fizičkoj razini.

Ljudsko tijelo ima vlastiti skup energetskih linija i točaka koje danas predstavljaju ostatak onoga što smo nekad posjedovali. Tu smo povezanost tijekom evolucije izgubili ,a rekonekcija nas ponovno povezuje. Dakle, iako će zvučati nelogično, rekonektivno iscjeljivanje je i staro i novo. Staro jer je poznato odavno, a novo za nas na Zemlji, jer se s duhovnim napretkom čovječanstva sada prvi puta pojavljuje. Rekonektivno iscjeljivanje nam dopušta da se ponovno povežemo s istinom, smislom, svjetlom i duhom onoga što jesmo te tako približimo onome kakvi smo u našoj matrici. Spajamo se s većom cjelinom onoga što smo kao ljudska bića, jer mnogi tvrde da je naš cilj na Zemlji rasti i otkrivati svoje potencijale a to možemo kad se povežemo i sjedinimo mađusobno, a onda i sa svemirom.

Naime, naša se frekvencija, kad se rodimo, odvaja od naše božanske matrice čime gubimo informacije koje održavaju naše ispravno funkcioniranje.

Aksitonalne linije, linije tjelesnih meridijana, koje se ponekad nazivaju i akupunktirnim linijama povezane su s meridijanima Zemlje, a ove opet s takvom rešetkom Svemira. Tijekom razvoja civilizacije mi smo tu bezvremensku mrežu inteligencije iz nekog razloga izgubili, a sada nas rekonekcija ponovno s njom povezuje, rekonektira.

Praksa je do sada potvrdila da je najbolje u kraćem vremenskom razdoblju obaviti 3 tretmana rekonektivnog iscjeljivanja.
 Tretman traje do 40 minuta. Tijekom tretmana javljaju se senzacije koje su jedinstvene za svaku osobu. No, te senzacije se ne moraju uvijek doživjeti, što pak ne znači da proces ne teče. Dapače.

Praktičar rekonektivnog iscjeljivanja je taj koji samo pokreće energiju, on je samo provodnik. Kakav će biti rezultat ništa se ne može znati unaprijed.

Kod rekonektivnog iscjeljivanja potrebna je namjera i onda energija vodi praktičara koji se s tom energijom iznad tijela klijenta jednostavno – igra. No, važno je istaknuti da se rekonekcija ne može raditi namjenski, ne može se vlastitom voljom usmjeravati iscjeljivanje na određeno područje, jer ponavljam, ta energija ima svoju inteligenciju i dolazi i iscjeljuje tamo gdje je potrebno. Ne djeljuje uvijek direktno na posljedicu, dakle na bolest. U Pearlovoj knjizi “Liječi druge, liječi sebe” o ovom se iscjeljivanju kaže: “Ako imate sreće, vaše će iscjeljenje doći u obliku u kojem očekujete. Ako, zaista imate sreće ,vaše iscjeljivanje će doći u obliku o kojem nikada niste niti sanjali… u onom koje svemir ima na umu samo za vas…”

Iscjeljivanje se javlja kao posljedica povratka u balans. Iscijeljena osoba, ona koja je u balansu, liječi svoju bolest. Dakle, ne iscjeljuje se bolest nego osoba. Kad je osoba u balansu bolest se povlači. Osim, ako bolest nije karmička. Karmičke bolesti ne mogu se iscjeljivati.

Iako koriste istu energiju, razlika između Osobne rekonekcije i Rekonektivnog iscjeljivanja je u namjeri i postupku. Tijekom osobne rekonekcije tretiraju se energetske točke i linije na tijelu s namjerom da se aktiviraju i stimuliraju energetski tokovi kako bismo se povezali s takvim energetskim linijama planeta Zemlje, a potom i Svemira. Rekonekcija je ponovno povezivanje sa samim sobom, našom duhovnom komponentom a zatim i sa većom cjelinom, postajemo svjesni te naše povezanosti sa svima. Osobna se rekonekcija radi jednom u životu, u dvije seanse u dva dana, dakle unutar 48 sati.

Razlika je da kod iscjeljivanja sama energija vodi praktičara, a kod Osobne rekonekcije radi se s drugom namjerom. Ne toliko na balansiranju već na ponovnom povezivanju sa samim sobom. Naša životna energija biva oplemenjena, podiže se njena vibracija i to mijenja okolnosti našeg života.

Znanstvenici tvrde da se spektar frekvencija rekonektivnog iscjeljivanja sastoji od energije, svjetlosti i informacije na razini do sada neviđenoj u području fizike, čak i one – kvantne. Svoju dosljednost ovo je iscjeljivanje pokazalo na ispitivanjima u kontroliranim uvjetima. Među mnogim takvim znanstvenim ispitivanjima je i ono na sveučilištu u Arizoni kod čuvenog doktora Garryja Schwartza, a rezultati djelovanja tih frekvencija objavljuju se u stručnim časopisima. I u tome je snaga ovog iscjeljivanja.

Ipak, važno je reći da vam ni rekonekrivnim iscjeljivanjem nitko ne može ništa jamčiti, a to, priznajte, ne mogu ni liječnici… Ne zna se hoće li ono djelovati odmah ili nakon nekog vremena, djelomično ili potpuno. Jer, nekim ljudima treba bolest da bi dali ljubav, a nekima da bi je primili… pa ne znamo unaprijed zašto neki ljudi na svjesnoj razini žele ozdravljenje, a na podsvjesnoj tu bolest ne žele otpustiti .Izazov kod ovog iscjeljivanja ne leži u izliječenju bolesti već u iscjeljivanju pojedinca, iscjeljivanju osobe.

Najbolje je odabrati praktičara po osjećaju, onoga koji vam nakon prvog telefonskog kontakta “legne”, pa ako se s time i poklopi cijena tretmana, onda hrabro krenite….

Kao što sam već napisala kod rekonektivnog iscjeljivanja najbolje je obaviti tri tretmana, koji se, zavisno od vašeg načina života, mogu nakon pola godine ili godinu dana ponoviti, tako da se opet vratite u stanje duhovne ravnoteže.

Praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije postala sam nakon što sam u Zagrebu kod Erica Pearla završila I. i II. stupanj Rekonektivnog iscjeljivanja, a u Pragu-III. stupanj.

Iako možda očekujete primjere kako je Rekonektivno iscjeljivanje i Osobna rekonekcija djelovala na moje klijente i koje su senzacije doživjeli, to ovdje nećete naći. Naime, kako smo različiti, individualci, tako su i senzacije na tretmane iscjeljivanja, tj. balansiranja različite, i nemam ih potrebu navoditi. Ako je vaše vrijeme za Rekonektivno iscjeljivanje ili Osobnu rekonekciju znat ćete to negdje duboko u sebi, i bez pročitanih senzacija koje su se dogodile drugima. I ako je to vrijeme stiglo, povezat ćete se sa onim iskonskim sobom.

Zakoračite dalje od znanja! Dopustite si ulazak u više stanje i prihvatite informacije koje će vas duhovno obogatiti i istovremeno uputiti u to što Jeste.

Treba li onda Rekonektivnom iscjeljivanju ili Osobnoj rekonekciji bolja preporuka?!

O Rekonektivnom iscjeljivanju i rekonekciji razgovarala sam i s dragom Zdenkom Andrijić u njenoj emisiji “Zlatni zdenac”.

 

 

I dalje se, sad već ulazim u dvanaestu godinu, s velikim veseljem i odgovornošću prema svakoj osobi, bavim iscjeljivanjem. Svako je iscjeljivanje jedinstveno, kao što smo i mi jedinstveni i neponovljivi. Osoba koja želi iscjeljivanje ili Rekonekciju mora biti otvorena za prihvaćenje ovog iscjeljivanja i prepustiti mu se da ono na nju i djeluje. Za Rekonektivno se iscjeljivanje preporučaju 3 tretmana unutar 7 do 10 dana,jer se tako,po posljednjim preporukama Erica Perla, pokreće proces balansiranja na duhovnoj, mentalnoj, fizičkoj i emocionalnoj razini. Ali, ističem: certificirani praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja neće vas odbiti ako želite samo jedan tretman.Oni koji to nisu, a imaju stare certifikate, možda će traziti, zbog zarade, i do 7 tretmana, što je apsolutno nepotrebno. Vaše je pravo da se raspitate ima li osoba pravovaljani certifikat i da se tek nakon toga odlučite da uđe u vašu auru. Kako izgleda taj važeći ceritfikat, možete pogledati ispod teksta.

Iscjeljivanje je partnerski odnos u kojem i praktičar i klijent trebaju biti u harmoniji. Nemojte pak očekivati da će nakon 3 tretmana odmah nestati i problemi koji vas muče,iako i to nije isključeno. Sumnja ometa proces jer mora doći do promjene na mjestu gdje je bio loš uzrok da bi se potom povukle i posljedice. Obično prije iscjeljivanja ili Rekonekcije nasumce otvorim knjigu “Solomon govori o rekonektiranju vlastitog života” Erica Pearla i Frederica Ponzlova. To je druga Ericova važna kniga koju bi trebalo pročitati. Dakle, kad nešto pročitam prije iscjeljivanja, do sada se i potvrdilo, to je bilo itekako važno za osobu koju nisam poznavala i koja je prvi puta došla na iscjeljivanje.To se zove sinkronicitet s osobom koju još ne poznajete.

Raduje me što je u Hrvatskoj osnovan Institut za rekonektivno iscjeljivanje.Na internetskoj stranici sve su važne informacije vezane uz praktičare i seminar. Ako vas zanima moja priča o Rekonektivnom iscjeljivanju i Osobnoj rekonekciji,ovo su linkovi na kojima možete poslušati razgovor.